Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-03@11:33:25 GMT

تلفن همراه را آنلاین خریداری کنید

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۱۰۰۲۶

تلفن همراه را آنلاین خریداری کنید

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایران، در پی این شرایط به سراغ فعالان بازار تلفن همراه رفتیم تا از زبان آنها شرایط حاکم بر بازار تلفن همراه را جویا شویم که آیا متقاضی وجود دارد؟ قیمت‌ها چگونه است؟ در شرایط کنونی خرید آنلاین بهترین گزینه است؟

تأثیر 10 درصدی کرونا بر تلفن همراه

«فعلاً در بازار تلفن همراه با کمبود کالا مواجه نیستیم و شیوع بیماری کرونا تنها 10 درصد بر این بازار تأثیر منفی گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

رضا قربانی رئیس کمیسیون ساماندهی و تنظیم بازار انجمن واردکنندگان موبایل و تبلت با بیان مطلب فوق گفت: از آنجایی که پیش از این، نیاز بازار تلفن همراه از سوی واردکنندگان رسمی که تعدادشان کم نیست، وارد بازار شده است بنابراین نگرانی از جهت کمبود تلفن همراه در بازار نداریم.

قربانی با اشاره به اینکه خوشبختانه قبل از شیوع این ویروس ثبت سفارش و واردات تلفن همراه به اندازه کافی انجام و کالا وارد کشور شده است، افزود: 4میلیون دستگاه تلفن همراه نیاز شب عید بازار کشور است که با ثبت سفارش در دی ماه یک میلیون و ۶۹۰ هزار دستگاه تلفن همراه وارد کشور شده. چنانچه در آخرین ماه سال یک میلیون و ۱۲۰ هزار دستگاه وارد کشور شود، نیاز کشور برطرف خواهد شد.

وی درباره قیمت تلفن همراه نیز در بازار گفت: قیمت تلفن همراه اکنون در بازار ما به‌صورت کاذب افزایش داشته است که آن هم تحت تأثیر افزایش نرخ ارز نیمایی است و از سوی دیگر به‌دلیل اپیدمی کرونا بر بازار تأثیرگذار بوده و خلوت است.

خرید آنلاین بهترین گزینه

«تلفن همراه به اندازه کافی در کشور وجود دارد و اگر پروازهای خارجی از چین و امارات که لغو شده است، از سر گرفته شود در شب عید با کمبود کالا مواجه نخواهیم شد.»

حسین علوی نسب فعال حوزه بازار تلفن همراه با بیان مطلب فوق  گفت: یک ماه و نیم پیش همزمان با شیوع بیماری کرونا در چین برخی از برندهای چینی و کره‌ای در بازارهای جهانی به‌دلیل تعطیلی کارخانه‌ها به‌صورت جهانی افزایش یافت و همین موضوع به بازار تلفن همراه دوبی و ایران هم کشیده شد. البته از آنجایی که در کشور ما فعلاً کالا به اندازه کافی وجود دارد، قیمت‌ها افزایش چندانی نداشته است.

علوی نسب افزود: افزایش قیمت در کشور ما بیشتر تحت تأثیر افزایش کاذب قیمت ارز است البته باید گفت چون عمده واردات با ارز تبدیلی صورت می‌گیرد بالا رفتن قیمت ارز تأثیر چندانی روی بالا رفتن نرخ این کالا در بازار نگذاشته است.

این فعال بازار تلفن همراه با اشاره به اینکه شیوع کرونا رکود بازار این کالا را تشدید کرده است، افزود: تغییر اولویت‌ها در شرایط کنونی موجب شده که فروش راکد شود و مراجعات به بازار نیز جسته و گریخته صورت بگیرد، چرا که دولت هم توصیه می‌کند که مردم حتی الامکان به بازار مراجعه نکنند که کار درستی است و می‌توان از این طریق این بیماری را کنترل کرد.

علوی نسب مراجعه کمتر مردم به بازار و کاهش تقاضا را علت بالا بودن عرضه عنوان کرد و گفت: به نظرم اکنون زمان بسیار مناسبی برای خرید تلفن همراه است و از آنجایی که مردم نباید در مراکز عمومی و خرید تجمع کنند تا جانشان در خطر بیماری کرونا نیفتد یا به شیوع آن کمک نکند بنابراین بهترین شیوه خرید، خرید غیرحضوری و آنلاین است.

وی افزود: افزایش کاذب نرخ ارز هم در حال رفع شدن بوده و این روزها در حال بازگشت به رویه سابق است بنابراین آنهایی که واقعاً می‌خواهند تلفن همراه خود را عوض یا قصد خرید برای خود یا هدیه دادن دارند اکنون بهترین زمان ممکن برای خرید است چون اگر مرزها بسته بماند و بازار با کمبود کالا مواجه شود قیمتها 20 تا 30 درصد افزایش خواهد یافت.

بهترین زمان خرید

«این روزها مصرف‌کننده تمایلی به خرید تلفن همراه ندارد و بازار بسیار خلوت بوده و رکودی بر این بازار حاکم است.»

رضا دیهیمی با بیان مطلب فوق  گفت: این خلوت بودن تحت تأثیر دو موضوع است یکی بحث شیوع بیماری کرونا است که همه تأکید می‌کنند که حتی المقدور به بازار مراجعه نکنند تا از بیماری در امان باشند و از سوی دیگر موضوع افزایش نرخ ارز است.

وی درباره قیمت تلفن همراه در بازار کشور نیز گفت: در کشور ما بالا رفتن نرخ ارز باعث شده که قیمت تلفن همراه در بازار افزایش یابد که این افزایش قیمت ارز تفاوت ارز آزاد و نیمایی را به 2 درصد رسانده. ولی افزایش نرخ تلفن همراه در حدود 200 تا 300 هزار تومان است و افزایش قیمت نسبت به دوبی و جهان بالا نیست.دیهیمی در ادامه افزود: هنوز بازار ما به‌دلیل نبود متقاضی افزایش قیمت بالایی را شاهد نبوده و ارزانتر است. به‌عبارتی کالا در بازار وجود دارد ولی تقاضا اندک است و اگر کاربری واقعاً به تلفن همراه نیاز دارد می‌تواند آنلاین خرید کند. زمان کنونی بهترین زمان خرید است.

دیهیمی درباره افزایش قیمت جهانی تلفن همراه نیز گفت: تعطیلی کارخانه‌ها در چین خود عاملی بر افزایش قیمت جهانی تلفن همراه شده است. مثلاً برخی از برندها مانند اپل در بازار جهانی با کمبود مواجه شده است.

وی با بیان اینکه در کشور ما کالا از قبل وارد شده و فعلاً با کمبود کالا مواجه نیستیم، افزود: ولی از آنجایی که پروازها لغو شده و امکان دریافت کالاها وجود ندارد و خیلی از بارها در دوبی مانده است، اگر این روند طولانی شود ممکن است که ما نیز با کمبود کالا مواجه شویم.

بازار تحت تأثیر کرونا

افشار فروتن لاریجانی دیگر فعال حوزه تلفن همراه نیز بازار را خلوت توصیف کرد و گفت: بازار تلفن همراه تحت‌الشعاع شیوع بیماری کرونا قرار گرفته و متقاضی برای خرید بسیار کاهش یافته از این‌رو رکود بر بازار حاکم شده است.

فروتن لاریجانی افزود: البته قیمت تلفن همراه به نرخ ارز وابسته است و اکنون افزایش کاذب نرخ ارز هم علاوه بر بیماری کرونا بر این بازار تأثیر منفی گذاشته است و شاهد افزایش قیمت هم بوده‌ایم بنابراین کاربران حتی اگر متقاضی تلفن همراه باشند، منتظر هستند تا قیمت ارز کاهش پیدا کرده و به تثبیت برسد تا برای خرید اقدام کنند.

وی افزود: البته در دو روز گذشته شاهد کاهش نرخ ارز بودیم و امیدواریم این روند ادامه یابد و با کاهش قیمت کاربران در روزهای پایانی سال برای خرید تلفن همراه ترغیب شوند.

این فعال حوزه تلفن همراه معتقد است اگر قیمت ارز تثبیت شود متقاضیان می‌توانند غیرحضوری یا آنلاین تلفن همراه خریداری کنند تا هم از بیماری در امان باشند و هم به خرید خود برسند و کالای مورد نظر خود را تأمین کنند.

وی افزود: ما همیشه کاربران را به خرید غیرحضوری و آنلاین ترغیب می‌کنیم، چرا که همین موضوع تجارت الکترونیک کشور را توسعه می‌دهد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تلفن همراه قیمت ارز خرید آنلاین واردکنندگان موبایل قیمت جهانی تلفن کمبود کالا مواجه شیوع بیماری کرونا بازار تلفن همراه قیمت تلفن همراه تلفن همراه تلفن همراه افزایش قیمت کشور ما تحت تأثیر برای خرید قیمت ارز نرخ ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۱۰۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ برنامه برای کنترل بازار اجاره

قانون‌گذار با پیگیری طرح اجاره‌بهای املاک مسکونی اهدافی همچون ساماندهی مشاوران املاک، اشتراک‌گذاری اطلاعات زمین و املاک، کشف قیمت عادلانه اجاره املاک، تسهیلات ودیعه مسکن و افزایش عرضه مسکن استیجاری را در دستور کار دارد که کارشناسان معتقدند می‌تواند اثر کاهشی بر بازار اجاره داشته باشد.

به گزارش ایسنا، طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی که در شش فصل و ۱۵ ماده تنظیم شده پس از رفت و برگشت‌هایی که بین مجلس و شورای نگهبان صورت گرفت هم‌اکنون مراحل نهایی خود را سپری می‌کند. به تازگی نمایندگان مجلس جهت تامین نظر شورای نگهبان ایرادات مواد ۸، ۱۱، بند «و» و تبصره ۲ ماده ۱۳ را رفع و این طرح را تصویب کردند. نمایندگان مجلس و برخی کارشناسان بر این باورند که این برنامه با طرح مکمل «مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» می‌تواند به بهبود نسبی وضعیت بازار مسکن و اجاره منجر شود.

با توجه به نوسانات بازار اجاره و محدود بودن توان مستاجران، از ۲۸ اردیبهشت سال ۱۴۰۱ نمایندگان مجلس با هدف ساماندهی وضعیت بازار اجاره طرح دوفوریتی کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی را در دستور کار قرار دادند.

به دلیل اثرپذیری بازار اجاره از متغیر‌هایی همچون قیمت مسکن، تعداد واحد‌های موجود در بازار اجاره، نرخ تورم عمومی، بازار‌های موازی، نرخ سود بانکی، میزان نقدینگی در گردش و ظرفیت طرف تقاضا، نمایندگان طرحی را به صورت جامع در دستور کار قرار دادند تا به نوعی اثر شوک‌های درونی و بیرونی را بر بازار اجاره کاهش دهند.

از جمله مهم‌ترین مفاد طرح اجاره بهای املاک مسکونی می‌توان به ساماندهی مشاوران املاک، اشتراک‌گذاری اطلاعات زمین و املاک و اطلاعات هویتی، کشف قیمت عادلانه اجاره املاک، تسهیلات ودیعه مسکن و افزایش عرضه مسکن استیجاری اشاره کرد. برخی از این برنامه‌ها همچون پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن که هم‌اکنون به سقف ۲۰۰ میلیون تومان رسیده یا دریافت کد رهگیری رایگان در سامانه «خودنویس» هم‌اکنون در حال اجرا است.

بازار اجاره در سال‌های اخیر نوساناتی را سپری کرده است. پایان سال گذشته نرخ رشد اجاره بها در تهران ۴۴.۵ درصد و در کل کشور ۵۱.۶ درصد اعلام شد. این میزان افزایش در شرایطی رقم خورد که قیمت مسکن در تهران ۲۴.۸ درصد افزایش یافته بود. با این اوصاف نرخ افزایش اجاره بها حدود دو برابر رشد قیمت مسکن و ۷ تا ۸ درصد بیش از نرخ تورم عمومی بوده است. این در حالی است که مطابق دستورالعمل دولت در چهار سال گذشته مالکان نمی‌بایست در تهران بیش از ۲۵ درصد و در دیگر شهر‌ها بیش از ۲۰ درصد اجاره بها را افزایش دهند.

بررسی ادواری بازار مسکن نشان می‌دهد در زمان توقف یا کاهش نرخ‌ها در بخش فروش، بازار اجاره با فاصله‌ی زمانی خوود را با قیمت مسکن همتراز می‌کند.

برخی کارشناسان معتقدند وزن اثرات بیرونی بر بازار اجاره به قدری است که قوانینی همچون اجاره بهای املاک مسکونی تاثیر چندانی در جلوگیری از تلاطمات این بازار نخواهد داشت. در سوی مقابل عده‌ای معتقدند مواردی همچون مداخله دولت برای تعیین سقف متعادل افزایش اجاره بها، ایجاد مشوق برای ثبت قرارداد در سامانه املاک و اسکان و محرومیت از خدمات دولتی در صورت استنکاف از این موضوع می‌تواند در کنترل بازار اجاره موثر باشد.

یکی دیگر از ویژگی‌های این طرح، تعیین عوارض برای خانه‌های خالی و زمین‌های رها شده است. با اجرای این برنامه‌ها می‌توان به افزایش عرضه و کنترل قیمت‌ها در بازار اجاره امیدوار بود.

دیگر خبرها

  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نگاهی به قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد؛ یکی از گران‌ترین چینی‌های بازار + جدول
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • حال مستأجران بهتر می شود؟!
  • افزایش ۵۳ درصدی خرید گندم در خوزستان ‌
  • عربستان قیمت نفت خود در بازار آسیا را افزایش می‌دهد
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • ۶ برنامه برای کنترل بازار اجاره
  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند